How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Sunday, April 19, 2015

Beli yang ori sahaja! period dah ok, gatal xde.


Alhamdulillah,

Haaaa... sape jenis sebok nak cepat pastu men beli je tah mana2. tiba2 jadi gatal kat situ. 
Kan naya. sebab item JSD ni tersangat laku, jadi ada banyak klon ye. 
Pastikan peli yang ori dengan agen/ pengedar/ stokis berdaftar.

Gatal2 pun hilang after guna item JSD.


Nak tau lebih lanjut tentang item?

Boleh whatsapp fara +60166421354
Fara jual, fara ajar ye.
Cara guna xsama utk semua org ikot masalah masing2.

Segar sentiasa, buang angi dan badan pun ringan :)


Assalamualaikum,

Seronok la sangat bila customer share testimoni kan..
Ni testimoni:
Coklat Love Habibi rm48

Feminine wash mmg diketahui elok sgt sebagai cucian harian, bukan utk yg bermasalah je, tapi untuk jaga sebelum dapat masalah. paham?

Coklat Love Habibi ni pulak elok sgt utk detox (buang kotoran, bg lawas pembuangan - bukan cirit2, buang angin), lancar darah, lancar period, kurangkan senggugut, migrain, insyaallah ringan badan. Dan utk ibu2 yang breastfeed, ade jugak yg bgtau ia tambah susu. 

Nak tau lebih lanjut tentang item?

Boleh whatsapp fara +60166421354
Fara jual, fara ajar ye.
Cara guna xsama utk semua org ikot masalah masing2.

Keputihan tiada, gatal2 hilang.



Alhamdulillah,

Semalam fara rajin dok mesej2 dengan customer.
Customer ni bgtau keputihan dah xde, gatal2 pun hilang after guna item JSD.

Feminine Wash rm48
Masker Vagina rm25

Nak tau lebih lanjut tentang item?

Boleh whatsapp fara +60166421354
Fara jual, fara ajar ye.
Cara guna xsama utk semua org ikot masalah masing2.

Saturday, April 11, 2015

Bangun pagi kulit tak berminyak.





Assalamualaikum.

Alhamdulillah, pagi tadi fara dapat whatsapp dari customer. Sebenarnya beliau tanya cara yg betul pkai Magic Sinus Soap JSD. Fara pun ajar la.

Dah tu beliau bgtau actually malam tadi dah pakai cincai2 je. tapi yang syoknya, bila bangun pagi, kulit xberminyak macam selalu! Padahal baru pkai sekali.

YaAllah. Alhamdulillah sesuai. Biasa fara suggest Magic Sinus Soap utk mereka yg ade resdung/ jerawat. Biasalah, kalo kulit minyak, banyak liang tersumbat, msti naik jerawat. Sinus Soap ni sesuai utk ibu2 mengandung juga, sbb kandungan all natural.

Untuk  yang xde masalah resdung, biasa fara recommend Magic Seri Cahaya Soap. Harga sama. 




tahan berbulan2, boleh potong2 spy lebih jimat :)

Order Form


Name:
Alamat:
No. Telefon:
Email:
Produk/ Kuantiti:
Are you?

Get your own free form like this one.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...