How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Monday, August 24, 2015

perhatian buat ibu mengandung :)

salam..produk JSD yg mane yg sesuai utk ibu mengandung??

1. feminine wash + msker vagina
>> bila mengandung, banyak keputihan + mungkin jangkitan kuman. 2 items ni bantu atasi keputihan n kuman. cara guna bbeza ye.

2. berryna vit C
>> utk atasi mual2 & elok utk perkembangan minda bayi.

3. magic body slim soap
>> especially emak2 yg hormonnya kurang stabil, ade naik hitam2/ daki2.. tumit pecah.. bolehhhh sental smpai puas hati. TAPI tidak boleh guna di perut dan belakang badan. plis note.

4. deep heat lotion
>> tau simpul biawak?? sakit sgt. sblum tdo, sapu di tapak kaki n betis. sapu sikit hari2, 1 tiub boleh tahan smpai awk lepas bersalin. punyaaalah jimat.
.
KONSULTAS DAN KHIDMAT NASIHAT FREE.
sms/ whatsapp 0166421354 or inbox boleh je

Tuesday, August 18, 2015

risiko keputihan: utk wanita dan lelaki.

keputihan subur n xsubur. selain dari ni tak normal tau.
kenali keputihan anda dan adakah ia merbahaya?
.
risiko keputihan:
- jangkitan kuman
- bau busuk, gatal2
- kemandulan
- kecacatan / kematian bayi (dlm kandungan)
- jangkitan kepada pasangan
.
jom atasi keputihan dengan JSD
>> lulus KKM
>> selamat
>> beribu testimoni
>> Halal, buatan Malaysia
.
whatsapp / sms +60166421354
KHIDMAT KONSULTASI PERCUMA <3 p="">(y) butikpinkku
(y) MahkotacintaJSD

Monday, August 10, 2015

Resdung.




TESTIMONI MAGIC CLEAR SINUS SOAP (RM28.90)

>>Customer berpuashati dengan penggunaan MAGIC CLEAR SINUS SOAP keluaran SUSUK DARA..

>>Effect permulaan yang biasa dirasai pengguna ialah:-

- Makin kerap bersin dan selsema

- Makin banyak jerawat keluar

- Muka, telinga, hidung semakin gatal-gatal

-Muka, kepala dan mata kadang-kadang menjadi panas

>> JANGAN RISAU!! itu adalah healing crisis/healing process bagi penggunaan MAGIC CLEAR SINUS SOAP ini..effect ini dirasai apabila hama-hama resdung dan kuman resdung bertindakbalas terhadap MAGIC CLEAR SINUS SOAP. Apabila hama resdung telah habis ditarik keluar oleh MAGIC CLEAR SINUS SOAP, kesannya kulit semakin licin dan bersih, jerawat kering dan berkurangan, kurang bersin dan gatal-gatal semakin hilang. Untuk effect yang lebih baik, pengguna boleh mengamalkan JAMU SERI CAHAYA (jamu resdung) 

* MAGIC CLEAR SINUS SOAP = RM28.90

WHATSAPP +60166421354 :)

Monday, August 3, 2015

Eczema, panau, kudis kurap!

MAGIC BODY SLIM SOAP Rm36
.
selain mmbuang kotoran di badan dan bertindak sebagai pembakar lemak dr luar..Ia juga btindak sbgai scrup sebab terdapat bijik2 halus di sabun yg boleh menghaluskan kulit..mmbuang daki/sel kulit2 mati..mencegah rekahan kulit utk ibu hamil@ yg mengalami obes (berat badan berlebihan) sesuai jg utk pesakit kulit sprt eczema..panau..jerawat..jeragat..kulit menjadi halus dan jika..sesuai utk org dewasa..kanak2..org tua..ppuan dan lelaki..
Whatsapp 0166421354 <3 p="">Fanpage butikpinkku (Y)
Fanpage mahkota cinta (Y)

Friday, July 31, 2015

kebaikan seaweed dalam sabun :)

Tahukah anda dalam Magic Body Slim Soap Susuk Dara ada seaweed atau lebih di kenali sebagai rumpai laut..mari kita tgk kebaikkan seaweed ni..
✔ Memberi tenaga n menguatkan sistem tubuh
✔ Menguatkan tulang dan sendi
✔ Meningkatkan sel rawan n otot
✔ Merawat penyakit gaot
✔ Mencegah kanser
✔ Anti bakteria / kulat
✔ Menurunkan kolestrol dalam tubuh
✔ Menyerap lebihan garam dalam tubuh
✔ Melicinkan dan menegangkan kulit anti penuaan
✔ Memulihkan sel-sel kulit mati cth jerawat
✔ Mempercepatkan penyembuhan luka
✔ Memberi kekenyangan - diet
✔ Melancarkan sistem metabolisma
✔ Memelihara usus kecil - sembelit
.
Cara-cara penggunaan Magic Body Slim Soap :
1. Scrub ditempat2 yg banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit.
2. Biarkan beberapa minit untuk sabun tu meresap pada kulit, supaya sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan juga parut kudis2 lama boleh hilang.
3. Kemudian baru bilas dgn air bersih. Dengan penggunaan berterusan, anda jgk terlajak SLIM taw..hihihi..
.
ORDER/ PERTANYAAN,
INBOX ATAU WHATSAPP 0166421354
.
salam...kak..nk bg testimoni la kak..hehe..sy pkai magic slimming soap tu, lemak2 geleber kt perut & pinggang dh xde dh...mula2 mcm xpercaya la sbb sblum ni sy mkn byk ke, sikit ke lemak tu still terkeluar bile pkai sluar...hihiii...tp skrg dh xde dh...mmg magic la kak..gajin nti nk order lg, lpas tu nk try magic seri cahaya plak la...huuuu...thanks kak sbb promote produk ni kt fb smpai sy terbukak hati nk try...selama ni sy xpernah try produk2 yg jual on9 ni sbb takut xori...tp produk ni mmg buat sy puas hati...bau pon sedap je...terima kasih daun keladi, lain kali sy beli lg... magic body slim soap rm36 **sangat elok utk slimming effect utk jangka masa panjang, melicin dan menjaga kemulusan kulit, menanggal daki2 terpendam, elok juga utk panau, kudis, kurap, jerawat badan, tanda2 kudis lama..
.
ORDER/ PERTANYAAN,
INBOX ATAU WHATSAPP 0166421354
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...