How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Monday, August 3, 2015

Eczema, panau, kudis kurap!

MAGIC BODY SLIM SOAP Rm36
.
selain mmbuang kotoran di badan dan bertindak sebagai pembakar lemak dr luar..Ia juga btindak sbgai scrup sebab terdapat bijik2 halus di sabun yg boleh menghaluskan kulit..mmbuang daki/sel kulit2 mati..mencegah rekahan kulit utk ibu hamil@ yg mengalami obes (berat badan berlebihan) sesuai jg utk pesakit kulit sprt eczema..panau..jerawat..jeragat..kulit menjadi halus dan jika..sesuai utk org dewasa..kanak2..org tua..ppuan dan lelaki..
Whatsapp 0166421354 <3 p="">Fanpage butikpinkku (Y)
Fanpage mahkota cinta (Y)

Friday, July 31, 2015

kebaikan seaweed dalam sabun :)

Tahukah anda dalam Magic Body Slim Soap Susuk Dara ada seaweed atau lebih di kenali sebagai rumpai laut..mari kita tgk kebaikkan seaweed ni..
✔ Memberi tenaga n menguatkan sistem tubuh
✔ Menguatkan tulang dan sendi
✔ Meningkatkan sel rawan n otot
✔ Merawat penyakit gaot
✔ Mencegah kanser
✔ Anti bakteria / kulat
✔ Menurunkan kolestrol dalam tubuh
✔ Menyerap lebihan garam dalam tubuh
✔ Melicinkan dan menegangkan kulit anti penuaan
✔ Memulihkan sel-sel kulit mati cth jerawat
✔ Mempercepatkan penyembuhan luka
✔ Memberi kekenyangan - diet
✔ Melancarkan sistem metabolisma
✔ Memelihara usus kecil - sembelit
.
Cara-cara penggunaan Magic Body Slim Soap :
1. Scrub ditempat2 yg banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit.
2. Biarkan beberapa minit untuk sabun tu meresap pada kulit, supaya sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan juga parut kudis2 lama boleh hilang.
3. Kemudian baru bilas dgn air bersih. Dengan penggunaan berterusan, anda jgk terlajak SLIM taw..hihihi..
.
ORDER/ PERTANYAAN,
INBOX ATAU WHATSAPP 0166421354
.
salam...kak..nk bg testimoni la kak..hehe..sy pkai magic slimming soap tu, lemak2 geleber kt perut & pinggang dh xde dh...mula2 mcm xpercaya la sbb sblum ni sy mkn byk ke, sikit ke lemak tu still terkeluar bile pkai sluar...hihiii...tp skrg dh xde dh...mmg magic la kak..gajin nti nk order lg, lpas tu nk try magic seri cahaya plak la...huuuu...thanks kak sbb promote produk ni kt fb smpai sy terbukak hati nk try...selama ni sy xpernah try produk2 yg jual on9 ni sbb takut xori...tp produk ni mmg buat sy puas hati...bau pon sedap je...terima kasih daun keladi, lain kali sy beli lg... magic body slim soap rm36 **sangat elok utk slimming effect utk jangka masa panjang, melicin dan menjaga kemulusan kulit, menanggal daki2 terpendam, elok juga utk panau, kudis, kurap, jerawat badan, tanda2 kudis lama..
.
ORDER/ PERTANYAAN,
INBOX ATAU WHATSAPP 0166421354

Wednesday, July 29, 2015

Cara atasi keputihan teruk utk anak dara

keputihan teruk (anak dara)

1) MISS-V MEDICATED FEMININE WASH - RM48 (BERUBAT)
Feminine wash bau nya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine berubat yang sesuai untuk keputihan.
Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.
Feminine wash tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidan berubat dan mencegah keputihan.
Kandungan: herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani.
Harga: RM48
.
2) Masker Vagina RM25
- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA.
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri
LANGKAH PEMAKAIAN MASKER VAGINA
1- dapatkan masker vagina "susuk dara"
2- celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan
3- pastikan magic powder melekat di jari anda
4- sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya
.
3) Jamu Jalinan Cinta RM48
KETIGA2 PRODUK INI SESUAI UNTUK ANAK DARA YANG MENGALAMI GEJALA KEPUTIHAN YANG TERUK…
kalo xteruk, atau xde, pkai feminine wash + masker utk penjagaan pun dah cukup smile emoticon

Saturday, July 25, 2015

Sihat, segar dengan CLH!






saya nak CANTIK dan SEHAT.
saya nak sentiasa bernafsu ketika suami ajak bermain cinta.
saya nak HAID saya konsisten setiap bulan.
saya nak BUANG AIR BESAR setiap hari supaya perut saya tak buncit.
saya nak kentut dan sendawa setiap hari supaya perut saya tak buncit.
saya nak sentiasa cergas dan bertenaga sepanjang hari utk melaksanakan tugas2 harian saya.
bila badan saya kepenatan dan sengal2 saya akan mengambilnya serta merta.

uolss tahu tak saya tak boleh TINGGALKAN COKLAT LOVE HABIBI dalam sehari.
kerana saya bekerja kuat mencari rezeki.
saya juga ingin menjaga kesihatan badan saya.
saua juga mengaja stamina saya utk bersama suami didalam hari.
saya juga menambah power tenaga utk melayan kerenah anak2 setiap hari..

huh penatnya..
COKLAT LOVE HABIBI benar2 sahabat saya.

i luv COKLAT LOVE HABIBI..
i luv sangat2..

RUGI JIKA ANDA TIDAK MENGAMALKANNYA..

UNTUK INFO COKLAT LOVE HABIBI

whatsapp +60166421354
whatsapp +60166421354
whatsapp +60166421354
fanpage butikpinkku 
like emoticon
 
fanpage mahkotacintaJSD 

Thursday, July 23, 2015

Produk sabun keluaran Susuk Dara Resources.


Produk sabun keluaran Susuk Dara Resources.
.
* MAGIC BODY SLIM SOAP (RM36)
~Masalah kulit kasar, jerawat badan, kutil kecil
~menghilangka bau badan yg tengik
~Menghilangkan kehitaman pada ketiak, buntut, celah paha
~mengurangkan selulit pada tubuh
~ Membantu masalah penyakit kulit seperti gatal ruam, kudis air, parut2 kecil dan lain2
~ membantu mengecilkan bahagian yang diinginkan/mengurangkan lemak jika diguna bersama HEAT LOTION.
.
* MAGIC SERI CAHAYA SOAP (RM28.90)
KEGUNAAN:
1- Untuk merawat wajah yang punya masalah jerawat besar dan berbenjol-benjol
2- Untuk mengurangkan masalah wajah berminyak
.
* MAGIC CLEAR SINUS SOAP (RM28.90)
KEGUNAAN:
~ Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat.
~ Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka.
~ Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu.
~ Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka.
KHIDMAT NASIHAT PERCUMA
whatsapp fara +60166421354
whatsapp fara +60166421354
whatsapp fara +60166421354
fanpage butikpinkku (Y)
fanpage mahkotacintaJSD (Y)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...